Diego Pressenda

HomeOnze wijnhuizenDiego Pressenda

Ontdek de uitzonderlijke vakmanschap van Diego Pressenda, gevestigd te midden van de betoverende schoonheid van Piemonte bij Agriturismo La Torricellaa.

Met een diepgaande liefde voor wijnbereiding en een onwankelbare toewijding aan topkwaliteit heeft Diego Pressenda een reeks wijnen gecreëerd die de eeuwenoude tradities van de regio met trots belichamen. Ons wijnhuis omarmt zowel de rijke Piemontese wijncultuur als moderne innovaties, waardoor onze wijnen de perfecte harmonie vinden tussen erfgoed en hedendaagse smaken.

Ontdek onze zorgvuldig geselecteerde wijncollectie, doordrenkt van het unieke karakter van Piemonte. Van de majestueuze Barolo die de meesterschap van de Nebbiolo-druif viert, tot de betoverende Nebbiolo die de ziel van Piemonte in elke druppel vastlegt. Ervaar de betovering van onze levendige Barbera met zijn sprankelende zuren en karaktervolle persoonlijkheid, en ontdek onze andere prachtige rode en witte wijnen die de diversiteit van de regio weerspiegelen.

Wat al onze wijnen verenigt, is niet alleen hun ongeëvenaarde kwaliteit, maar ook een opmerkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Onze missie is om u de passie en het karakter van Piemonte te laten ervaren zonder afbreuk te doen aan uw budget. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over elk van onze wijnen, inclusief gedetailleerde smaakprofielen en culinaire suggesties, zodat uw wijnervaring naar nieuwe hoogten wordt getild. La Torricella, waar de wijnen van Diego Pressenda vandaan komen, is een prachtige locatie waar menig wijnliefhebber heeft verbleven, hoogstwaarschijnlijk op zoek zijn naar deze exclusieve wijnen.


Koop de wijn van Diego Pressenda