Wijnproeverij

HomeWijnproeverij

Ben je op zoek naar een leuke en ontspannen manier om je smaak voor wijn te ontdekken en te vergroten? Kies dan voor een wijnproeverij van Derk en Paul! Wij bieden een unieke en humoristische proeverij-ervaring waarbij je zonder al te veel poespas kunt genieten van onze heerlijke Italiaanse wijnen.

Onze proeverijen zijn gericht op het ontdekken van jouw eigen smaak en voorkeuren. We leiden je door een reeks smaken en aroma’s en helpen je te leren wat je lekker vindt en wat niet. Geen technische verhalen of ingewikkelde termen – alleen het plezier van het proeven van de beste wijnen uit de regio’s Alto Adige, Toscane, Valpolicella en Piemonte.

Proef de elegantie van de Pinot Nero en Gewürztraminer wijnen uit Alto Adige, of de rijke smaken van de Brunello di Montalcino en Chianti wijnen uit Toscane. Geniet van de Amarone en Ripasso wijnen uit Valpolicella, of ervaar de complexiteit van de Barolo en Barbaresco wijnen uit Piemonte.

Maar maak je geen zorgen, onze proeverijen zijn niet alleen leerzaam, maar ook leuk! We houden van humor en doen ons best om een ontspannen en gezellige sfeer te creëren. Onze wijnkenners delen hun passie voor wijn op een luchtige manier, en maken van elke proeverij een onvergetelijke ervaring.

Onze wijnproeverijen zijn geschikt voor allerlei soorten evenementen, van een avond met vrienden tot zakelijke bijeenkomsten en teambuilding activiteiten. We bieden ook bijbehorende hapjes aan om de smaken van onze wijnen te versterken en je ervaring compleet te maken.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek jouw persoonlijke smaak voor wijn en beleef een geweldige avond met Derk en Paul. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw wijnproeverij te plannen! bereik ons via info@maipiuvinocattivo.nl