Wijnproeverij aan huis

HomeWijnproeverij aan huis
Een persoon die wijn inschenkt bij een wijnproeverij in Utrecht

Dé wijnproeverij met exclusieve Italiaanse wijnen

Wil je op een relaxte en leuke manier jouw liefde voor wijn verkennen? Kies dan voor een wijnproeverij met Derk en Paul aan huis. Onze unieke en humoristische aanpak maakt van elke proeverij een heerlijke ervaring waarbij je kunt genieten van fantastische, exclusieve Italiaanse wijnen zonder gedoe.

Bij onze wijnproeverij draait alles om het ontdekken van jouw persoonlijke smaak en voorkeuren. Stapsgewijs begeleiden we je door een scala aan smaken en aroma’s, waardoor je leert wat je lekker vindt. We presenteren de beste wijnen uit Alto Adige, Toscane, Valpolicella en Piemonte op een luchtige en begrijpelijke manier.

Wijnproeverij aan huis

Al onze wijnen zijn geselecteerd op kwaliteit. Wij verkopen ook alleen maar wijn die wij zelf lekker vinden. Veel wijnen zijn al in de supermarkt te krijgen of bij een slijter. Wij richten ons op een segment waar de wijnmaker kiest voor kwaliteit en niet kwantiteit.

Dankzij onze persoonlijke contacten met de wijnhuizen krijgen we vaak ook tips voor uitbreiding van ons assortiment. We bezoeken al onze wijnhuizen elk jaar minimaal één keer en hebben daarom veel inside info over de wijn. Wij horen van klanten dat ze het vooral leuk vinden om deze verhalen te horen en over onze belevenissen in de wijnwereld.

Wat houdt een wijnproeverij van ons in:

  • We komen naar de door jou gewilde locatie.
  • We laten de flessen natuurlijk achter, niks gaat terug met ons mee naar huis; scheelt weer gedoe!
  • Indien gewenst, gastronomische bijpassende hapjes; we kennen een goede traiteur 😉
  • We kennen al onze wijn op ons duimpje, dus wil je ook wat van de wijn leren, dat kan? Gewoon proeven en kunnen zeggen: “Lekker of niet lekker”?  ook prima.
  • We berekenen geen kilometervergoeding.
  • Dankzij onze lage marges op de wijn heb je de mogelijkheid kwalitatief goede wijnen lekker laagdrempelig te drinken.
Damens die genieten van een goede Italiaanse wijn

Onze wijnproeverij arrangementen

Ons doel in het leven is mensen kennis te laten maken met de Italiaanse wijnen die wij zelf goed, prachtig, lekker en uniek vinden. Daarom organiseren wij graag een wijnproeverij bij jou thuis.

Basis

€ 22,50 per persoon

Een selectie van hele goede wijnen voor zacht prijsje. Een heerlijke wijnen met twee witte, twee rode, en een mousserende wijn.

Luxe

€ 30,00 per persoon

Een proeverij van luxe wijnen met drie witte, drie rode, en een mousserende wijn. Ideaal voor de wijnliefhebber in spe.

Exclusief

€ 40,00 per persoon

Een proeverij van onze allerbeste en exclusieve wijnen. Vier witte, vier rode, en een mousserende wijn. Gecomplimenteerd met luxe, passende hapjes.

Wij komen graag voor een wijnproeverij bij jou thuis. Inmiddels komen wij bij mensen aan huis voor wijnproeverijen in heel Nederland, waaronder in Utrecht, Nieuwegein, Zeist, Bosch en Duin, Laren, Bilthoven, Driebergen, Woerden, IJsselstein, de Bilt en Bunnik.