Massimago


Massimago uit de regio Valpolicella in Italië is een bijzonder wijnhuis. Het wordt geleid door een vrouwelijke wijnmaker, die haar eigen unieke visie op wijn heeft en niet bang is om buiten de traditionele lijntjes te kleuren.

Massimago is een ideale uitvalsbasis voor toeristen die het schitterende wijngebied Volpolicella willen ontvluchten en op het heerlijke wijnrelais willen ontspannen.

In plaats van de old school Amarone’s en andere traditionele wijnen te maken, kiest Massimago ervoor om wijnen te produceren die drinkbaarder zijn en gemakkelijker te combineren met alledaagse maaltijden. De wijnen van Massimago zijn vol van smaak, maar ook toegankelijk en genietbaar voor iedereen.

Bij Massimago zijn ze ook niet bang om te experimenteren. De natuurwijn Zurlie is daar een uitstekend bewijs van. Fris, fruitig en gedronken uit een fles die meer op een bierflesje lijkt dan op een vertrouwde wijnfles.

Maar dat betekent niet dat de wijnen van Massimago minderwaardig zijn. Integendeel, de wijngaarden van Massimago worden met de grootste zorg beheerd en de wijnen worden gemaakt met behulp van moderne technieken, wat resulteert in wijnen van topkwaliteit.

Als je op zoek bent naar wijnen die niet alleen van topkwaliteit zijn, maar ook drinkbaar en gemakkelijk te combineren met alledaagse maaltijden, dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Wijnhuis Massimago. Laat je verrassen door de unieke visie van de vrouwelijke wijnmaker en proef de smaken van de Valpolicella-regio in deze bijzondere wijnen.Klik hier voor de Massimago wijnen