Weingut Ignaz Niedrist

HomeOnze wijnhuizenWeingut Ignaz Niedrist

Weingut Ignaz Niedrist is een familiebedrijf dat al generaties lang bekend staat om de hoogwaardige wijnen die het produceert in het Zuid-Tirolse landschap van Italië. De wijngaarden van Weingut Ignaz Niedrist zijn gelegen op de hellingen van de Dolomieten, wat zorgt voor een unieke terroir en een rijke smaak in de wijnen.

Het familiebedrijf heeft een grote passie voor wijn en beheert de wijngaarden met de grootste zorg en aandacht. De wijngaarden worden biologisch beheerd, wat zorgt voor een hoogwaardige en duurzame productie van wijn. Vader Ignaz is nog wel het uithangbord van de familie, maar inmiddels zijn zoon Johannes en dochter Maria betrokken bij het beheer van de wijngaarden maar ook bij het produceren van de wijn. 

Weingut Ignaz Niedrist produceert verschillende soorten wijn, waaronder rode wijnen gemaakt van de druivenrassen Lagrein en Pinot Noir, en witte wijnen gemaakt van de druivenrassen Sauvignon Blanc en Chardonnay. De wijnen van Weingut Ignaz Niedrist worden geroemd om hun volle, rijke smaak en hun unieke karakter.

De Porphyr & Kalk Sauvignon Blanc, is een wijn die je in Südtirol veel op wijnkaarten ziet staan, maar inmiddels hebben veel klanten van Mai Piu Vino Cattivo deze wijn ook ontdekt. De Grote Hamersa heeft de Porphyr & Kalk bijvoorbeeld ook al met een goede recensie beoordeeld. 

Bent u op zoek naar een hoogwaardige wijn van een betrouwbaar familiebedrijf? Neem dan een kijkje bij Weingut Ignaz Niedrist. Deze wijngaard biedt wijnen van topkwaliteit die zeker zullen voldoen aan uw wensen.


Naar de wijnen van Niedrist