Weingut Martin Abraham

HomeWeingut Martin Abraham

Weingut Martin Abraham in Eppan an der Weinstrasse, Italië is een wijnhuis om te onthouden. Deze familie run wijnmakerij staat bekend om de hoogwaardige wijnen die het produceert en heeft al vele prestigieuze prijzen gewonnen, waaronder de Gambero Rosso Tre Bicchieri voor zijn Lagrein Riserva en de Decanter World Wine Awards voor zijn Gewürztraminer Eisacktaler Kastelaz.

Maar Weingut Martin Abraham is meer dan alleen een wijnhuis. Het is een inspirerend voorbeeld van wat kan worden bereikt met hard werken en passie voor wat je doet. De wijngaarden van Weingut Martin Abraham worden met de grootste zorg beheerd en de wijnen worden gemaakt met de meest moderne technieken, wat resulteert in wijnen van topkwaliteit.

En het werk van Weingut Martin Abraham wordt erkend door de beste restaurants in Italië. De wijnen van dit wijnhuis staan op de kaart van tal van restaurants met michelinsterren, wat bewijst dat deze wijnen de allerhoogste kwaliteit hebben.

Als je op zoek bent naar wijnen die niet alleen van topkwaliteit zijn, maar ook gemaakt met passie en vakmanschap, en die zijn bekroond met prestigieuze prijzen, dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Weingut Martin Abraham. Laat je inspireren door dit prachtige wijnhuis en proef de smaken van de vele prijzenwinnaars die ze te bieden hebben.