Diego Pressenda

HomeDiego Pressenda

Ontdek het buitengewone vakmanschap van Diego Pressenda, gevestigd in het betoverende Piemonte. Met een diepgewortelde passie voor wijnbereiding en een onwrikbare toewijding aan kwaliteit, heeft Diego Pressenda een assortiment wijnen gecreëerd dat de rijke tradities van de regio met trots draagt. Ons wijnhuis omarmt zowel de eeuwenoude Piemontese wijncultuur als moderne innovaties, wat resulteert in wijnen die de perfecte balans vinden tussen erfgoed en hedendaagse smaken.

Maak kennis met onze uitgelezen selectie wijnen, elk doordrenkt met het unieke karakter van Piemonte. Van de koninklijke Barolo die het meesterschap van de Nebbiolo-druif viert, tot de verleidelijke Nebbiolo die het hart van Piemonte in elke slok vastlegt. Proef de magie van onze Barbera met zijn levendige zuren en karaktervolle persoonlijkheid, en ontdek onze andere prachtige rode en witte wijnen die de diversiteit van de regio weerspiegelen.

Wat al onze wijnen verbindt, is niet alleen hun ongeëvenaarde kwaliteit, maar ook de opmerkelijke prijs-kwaliteitsverhouding die ze bieden. Het is onze missie om u te laten genieten van de passie en het karakter van Piemonte, zonder uw budget uit het oog te verliezen. Onze website biedt uitgebreide informatie over elk van onze wijnen, inclusief gedetailleerde smaakprofielen en culinaire suggesties om uw wijnervaring naar nieuwe hoogten te tillen.