Wijnproeverij

HomeWijnproeverij

Ontdek de heerlijke smaken van Italiaanse wijnen met onze op maat gemaakte wijnproeverij. Bij ons staan uw wensen voor prijs en type wijnen centraal, zodat u een unieke ervaring krijgt die perfect aansluit bij uw smaak en budget. Onze deskundige sommeliers adviseren niet meer dan 9 verschillende wijnen te proeven op een avond, zodat u optimaal kunt genieten van elke druppel. De werkelijk geschonken wijnen kunnen afwijken op basis van beschikbaarheid, maar we garanderen dat we alleen de beste wijnen uit Sud Tirol, Piemonte, Toscane, Puglia, en Valpolicella serveren.

Wij zorgen voor alles wat u nodig heeft, inclusief brood, water, glaswerk, en spuugbakken (niet nodig). Voor een extra prijs van slechts € 6 (eenvoudig) of € 10 (luxe) per persoon, kunt u ook genieten van heerlijke hapjes die perfect passen bij de wijnen die u proeft. Uw proeverij begint met een glas mousserende wijn en een korte toelichting op de basis-principes van wijn. Bij elke geproefde wijn geven onze sommeliers een korte uitleg over de druivensoorten, stijlen en smaken. Aan het einde van de avond ontvangt elke deelnemer een overzicht met alle geproefde wijnen, zodat u uw nieuwe favorieten kunt onthouden.

Geopende flessen laten we achter en kunnen na de proeverij worden opgemaakt. Kies voor onze op maat gemaakte wijnproeverij en ontdek de heerlijke smaken van Italië. Neem nu contact met ons op en boek uw onvergetelijke ervaring!

 

Onze Italiaanse wijnproeverij is een heerlijke ervaring die u meeneemt op een culinaire reis door enkele van de meest beroemde wijnregio’s van Italië. Van de prachtige bergen van Sud Tirol tot de glooiende heuvels van Toscane en Puglia, en van de rijke smaken van Valpolcilla tot de verfijnde wijnen van Piemonte, deze proeverij biedt een gevarieerde selectie van Italiaanse wijnen die elke wijnliefhebber zal bekoren. Met verschillende druivensoorten, stijlen en smaken om te ontdekken, zal deze proeverij uw zintuigen prikkelen en uw smaakpapillen verwennen.

Wij bieden jou standaard drie mogelijkheden aan: 

  • Wijnproeverij – Basis – 7 wijnen – € 22,50 per persoon
  • Wijnproeverij – Luxe – 7 wijnen – € 30,00 per persoon
  • Wijnproeverij – Exclusief – 7 wijnen – € 40,00 per persoon